Isabella Kobylinski

www.zengalleri.dk


Isabella Kobylinski

#Blomster #blomsterkraft #blomsterform og #blomsterrytme #Organic

Jeg er igang med et ofattende arbejde med arbejdstitlen "Organic" 

En abstrakt leg med farve, form og rytme. En fornemmelse af blomster og andre organiske former, et nærvær af det smukke i skabelsen. En skitse af livet. 

Det er det mine malerier kredser omkring i øjeblikket. Blomster i alle former, farver og størrelse. 

Du/I er altid velkommen til at ringe og se udvalget. Jeg har værksted ved Kronborg Slot.

Jeg maler, underviser og afholder artist talk. Det har jeg beskæftiget mig med nu  i ca. 20 år.  I årenes løb er der sket meget i min udvikling som maler. Udvikler vi os som mennesker – ja da, udvikler vi os også som kunstnere!

Farver er mit speciale! Jeg har en passion/interesse for farvernes samspil og hvordan jeg med disse kan skabe utallige stemninger i maleriet. Ligesom noder skaber musik, sådan skaber også farver stemninger på lærredet- et andet udtryk og alligevel ikke. Universets sprog, form, sang og rytme. 

Jeg bruger mange forskellige slags materialer i mit arbejde,  bl.a. akryl, pastelkridt, kul og blyant på papir, lærred og masonit. Papir er et sensitivt materiale og jeg elsker en god kvalitet af håndtrykt papir. Jeg bruger også forskellige trykteknikker og har snuset til keramik fremstilling, grafik og akvarel. Siden jeg fik værksted i Kronværksbyen, har jeg også fremstillet et flertal installationer og landart på Kronborgs område. Desuden har jeg udstillet i Krudthuset og i "Det blå galleri" på Kronborg slot. Jeg har deltaget i et flertal censurerede udstillinger.

 

 


Wild flowers 50 x 50 cm

Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk